De Cap a Peus

El Sant Andreu de Cap a Peus és el butlletí de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar. Va néixer l’11 d’octubre de 1980 i és la publicació local més antiga de Barcelona publicada ininterropudament. Amb més de 35 anys d’història, la revista dóna veu a les reivindicacions de l’AVV per fer un Sant Andreu millor, tenint en compte el teixit associatiu. És una revista de referència per conèixer l’actualitat andreuenca. L’equip de coordinació i de redacció de la revista treballa de manera voluntària i rigorosa per informar els veïns i veïnes de tot allò que succeeix a Sant Andreu de Palomar.

El Sant Andreu de Cap a Peus té una publicació mensual (11 números a l’any) i el reben a domicili tots els socis i sòcies de l’AVV. També s’envia als locals de les entitats, al Centre Cívic, a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra i als comerços que s’hi anuncien.
Si vols rebre el Sant Andreu de Cap al Peus al teu domicili, només t’has de fer soci de l’AVV (26 euros anuals o 13 euros anuals per als jubilats o aturats.

             Núm. 633 Gener                    Núm. 632 Desembre            Núm. 631 Novembre          Núm. 630 Octubre                          

           Captura   Captura       

                 Núm 629 Setembre                      Núm 628 Juliol                 Núm 627 Juny                       Núm 626 Maig                         

Captura   Captura   Captura2   Captura

Revistes més antigues 1

Revistes més antigues 2

Primers exemplars des del núm.1

Vols anunciar-te? Contacta amb nosaltres:
Verònica Gonzàlez
93 345 05 76
vgllaveria@gmail.com.