De Cap a Peus

El Sant Andreu de Cap a Peus és el butlletí de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar. Va néixer l’11 d’octubre de 1980 i és la publicació local més antiga de Barcelona publicada ininterropudament. Amb més de 35 anys d’història, la revista dóna veu a les reivindicacions de l’AVV per fer un Sant Andreu millor, tenint en compte el teixit associatiu. És una revista de referència per conèixer l’actualitat andreuenca. L’equip de coordinació i de redacció de la revista treballa de manera voluntària i rigorosa per informar els veïns i veïnes de tot allò que succeeix a Sant Andreu de Palomar.

El Sant Andreu de Cap a Peus té una publicació mensual (11 números a l’any) i el reben a domicili tots els socis i sòcies de l’AVV. També s’envia als locals de les entitats, al Centre Cívic, a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra i als comerços que s’hi anuncien.
Si vols rebre el Sant Andreu de Cap al Peus al teu domicili, només t’has de fer soci de l’AVV (26 euros anuals o 13 euros anuals per als jubilats o aturats).

                             Núm. 640 Setembre              Núm. 639 Juliol-Agost          Núm. 638 Juny                Núm. 637 Maig                                           

           Captura

              Núm. 636 Abril                    Núm. 635 Març                       Núm. 634 Febrer                 Núm. 633 Gener                       

Captura    Captura    Captura    

Revistes més antigues 1

Revistes més antigues 2

Primers exemplars des del núm.1

Vols anunciar-te? Contacta amb nosaltres:
Verònica Gonzàlez
93 345 05 76
vgllaveria@gmail.com.