De Cap a Peus

El Sant Andreu de Cap a Peus és el butlletí de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar. Va néixer l’11 d’octubre de 1980 i és la publicació local més antiga de Barcelona publicada ininterropudament. Amb més de 35 anys d’història, la revista dóna veu a les reivindicacions de l’AVV per fer un Sant Andreu millor, tenint en compte el teixit associatiu. És una revista de referència per conèixer l’actualitat andreuenca. L’equip de coordinació i de redacció de la revista treballa de manera voluntària i rigorosa per informar els veïns i veïnes de tot allò que succeeix a Sant Andreu de Palomar.

El Sant Andreu de Cap a Peus té una publicació mensual (11 números a l’any) i el reben a domicili tots els socis i sòcies de l’AVV. També s’envia als locals de les entitats, al Centre Cívic, a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra i als comerços que s’hi anuncien.
Si vols rebre el Sant Andreu de Cap al Peus al teu domicili, només t’has de fer soci de l’AVV (26 euros anuals o 13 euros anuals per als jubilats o aturats.

 Núm. 637 Maig                    Núm. 636 Abril                     Núm. 635 Març                      Núm. 634 Febrer         

Captura    Captura     Captura    Captura

                      Núm. 633 Gener                   Núm. 632 Desembre               Núm. 631 Novembre              Núm. 630 Octubre                            

           Captura     Captura

Revistes més antigues 1

Revistes més antigues 2

Primers exemplars des del núm.1

Vols anunciar-te? Contacta amb nosaltres:
Verònica Gonzàlez
93 345 05 76
vgllaveria@gmail.com.