Per unes urgències dignes!

CONCENTRACIÓ A L’HOSPITAL VALL D’HEBRON
Dimecres 21 de desembre de 2016 a les 12h

Fa molts mesos que patim una greu situació en els serveis d’urgències hospitalaris que voregen el col·lapse la major part de l’any. Veiem com mes rere mes es produeixen episodis que suposen que centenars de persones visquin situacions de desemparament amuntegades a passadissos d’alguns dels hospitals de la ciutat sense cap mena d’intimitat, en el que considerem un clar atemptat contra la seva dignitat.
Lamentablement una de les incongruències i lastres del sistema és que els que decideixen no són usuaris rasos dels serveis públics de salut, ni assumeixen responsabilitat per les decisions incompetents preses. Els convidaríem a què, com a mètode experimental, passessin 72 hores en una llitera a qualsevol passadís del Mar o V. Hebron, amb una bossa de plàstic amb les seves pertinences als peus, sense timbre per demanar ajuda i fent les seves necessitats davant de tothom.
No volem més paraules. La situació és el resultat de la insuficiència de recursos i d’una gestió ineficaç demostrada any rere any. Volem fets. Exigim que amb caràcter urgent es donin les instruccions pertinents per solucionar aquest greu problema, destitució dels gestors incompetents i accions clares que demostrin que estan al servei de les persones i es preocupen de la seva dignitat, seguretat i salut. És el que correspon fer als servidors públics que gestionen el que és de tots.

Cartell concentració

Octaveta concentració